Heeft u al tijden lichamelijke klachten, pijn bij het bewegen, in uw nek, schouder of rug? En komt u er met de traditionele behandelingen niet vanaf? Langdurige klachten of acute klachten?

 Een bewezen beter en sneller resultaat dan welke andere aanpak dan ook.

 

Door de oorzaak aan te pakken zien we sneller resultaat. In de reguliere zorg ligt de kijk vooral op symptoombestrijding en geeft dit vooral een langere behandelperiode.

 

 Testen is de basis van ons vak door middel van nieuwe sneltesten kijken we opnieuw wat we voor u kunnen betekenen. Enigste wat voor ons telt is snelheid en resultaat .Kleine aanpassingen kunnen meteen grote gevolgen hebben in het herstel.

Meer weten over pijnklachten?

Duidelijk stappenplan

Wij structureren de behandeltechnieken in een duidelijk stappenplan. De protocollen worden elke keer bij binnenkomst opnieuw getest en gaan daarmee verder,  Kort samengevat veel duidelijkheid voor beiden.De client staat bij ons centraal en wat diegene aangeeft in testen volgen we en dat  gaat boven onze eigen bevindingen/vermoedens.  

 

Doordat we elke techniek en mobilisatietechniek vooraf bepalen via eenvoudige testen, is elke techniek altijd effectief. De oefeningen slijpen direct de nieuwe bewegingen in het faciale patroon in. Dit zorgt voor een blijvend resultaat. Onze ervaring is dat 70% van de patiënten binnen 1-3 behandelingen klachtenvrij is.

Daar waar de meeste therapeuten vaak gespecialiseerd zijn in één methode, gebruiken wij verschillende unieke behandelingsmethodes zoals haptonomie, chiropractici, orthopedische revalidatie en manuele technieken zodat er een bredere kijk is op de revalidatie.

Unieke behandelmethode

DE METHODE EN DE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL